Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata bolgár nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható: spanyolcsehdánnémetésztgörögangolfranciahorvátolaszlettlitvánmáltaihollandlengyelportugálrománszlovákszlovénfinnsvéd.
Swipe to change

Európai esetjogi azonosító (ECLI)

Bulgária

Tartalomszolgáltató:
Bulgária
Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Tagállami ECLI-koordinátor

A tagállami ECLI-koordinátor:

Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanács - Vissh sadeben savet (VSS)

Ul. Saborna 9

Sofia 1000

Az erre szolgáló e-mail cím létrehozásáig a következő címre küldhetők az információk:

Martin Velichkov, martin.velichkov@mail.bg , telefon: + 359 2 930 49 43

Valeri Mihaylov, valery@abv.bg , telefon: + 359 2 930 49 36

Országkód

Bulgária országkódja: [BG]

A tagállami ECLI létrehozása

A Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanács elfogadta a bírósági weboldalak sablonját. Ennek külön szakaszában szerepelnek az olyan bírósági határozatok, amelyeket a személyes adatokra vonatkozó bolgár törvény (Zakon za zashtita na lichnite danni) rendelkezéseinek megfelelően kell közzétenni. A Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanács szintén jóváhagyta a bírósági határozatoknak egy központi webalapú interfészen keresztül történő közzétételét.

Utolsó frissítés: 17/12/2018

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.