Európai esetjogi azonosító (ECLI)

Olaszország

Tartalomszolgáltató:
Olaszország

Tagállami ECLI-koordinátor

Még nem jelöltek ki tagállami ECLI-koordinátort. Jelenleg az Igazságügyi Minisztérium automatizált információs rendszerekért felelős főigazgatósága (DGSIA) jár el koordinátorként.

Országkód

Olaszország országkódja: [IT].

A tagállami ECLI létrehozása

A jelenlegi kísérleti szakasz keretében zajlik az ECLI bevezetésére irányuló javaslat kidolgozása. Konkrétan az esetjogi dokumentumok – az ECLI-re vonatkozó előírások szerinti – sorszámának képzésére vonatkozó szabályokat készítik elő. Ez a sorszám hozzáférhető metaadatok segítségével fogja biztosítani minden egyes

Utolsó frissítés: 13/10/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.