NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini bulgară a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Identificatorul european de jurisprudență (ECLI)

Bulgaria

Conținut furnizat de
Bulgaria
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Coordonatorul ECLI la nivel național

Coordonatorul ECLI la nivel național este:

Consiliul Suprem Judiciar  - Vissh sadeben savet (VSS)

Ul. Saborna 9

Sofia 1000

Până la crearea unei adrese de email funcționale, informațiile pot fi trimise la:

Martin Velichkov, martin.velichkov@mail.bg , telefon + 359 2 930 49 43

Valeri Mihaylov, valery@abv.bg , telefon + 359 2 930 49 36

Codul de țară ID

Codul de țară pentru Bulgaria este: [BG]

Generarea identificatorului ECLI

Consiliul Suprem Judiciar a adoptat un model pentru site-urile web ale instanțelor, care include o secțiune dedicată hotărârilor judecătorești; acestea trebuie publicate cu respectarea Legii bulgare privind protecția datelor cu caracter personal (Zakon za zashtita na lichnite danni). De asemenea, Consiliul Suprem Judiciar a aprobat publicarea hotărârilor judecătorești pe o interfață web centralizată.

Ultima actualizare: 17/12/2018

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.