NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini greacă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Identificatorul european de jurisprudență (ECLI)

Grecia

Conținut furnizat de
Grecia
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Grecia nu participă la sistemul ECLI.

Cu toate acestea, în prezent este în curs de constituire o bază de date unificată, care va cuprinde toate hotărârile instanțelor naționale. Pe internet pot fi deja consultate mai multe baze de date electronice privind jurisprudența. Acestea se referă la activitatea următoarelor instituții, conținând exclusiv jurisprudența proprie:

1) Curtea Supremă din Grecia

http://www.areiospagos.gr/

2) Consiliul de Stat

https://www.ste.gr/ste/faces/index.jsp

3) Tribunalul Administrativ de Primă Instanță din Atena

(la acest serviciu au acces doar utilizatorii autorizați)

http://www.protodikeio-ath.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/

De asemenea, există baze de date private, care pot fi accesate contra cost. De exemplu:

1) baza de date a Baroului din Atena

http://www.dsanet.gr/

2) baza de date a societății Intracom Services (privată)

http://lawdb.intrasoftnet.com/nomos/nomos_frame.html

Ultima actualizare: 19/09/2016

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.