Videokonferencia- és egyéb berendezések az uniós tagállamokban

Egyre több tagállami bíróságot látnak el videokonferenciák megtartásához szükséges felszereléssel. A videokonferenciákra a tárgyalótermekben, vagy a tanúk, illetve a szakértők meghallgatására szolgáló speciális helyiségekben kerül sor.

A tagállamok igazságügyi minisztériumai információkat szolgáltatattak a bíróságok rendelkezésére álló videokonferencia-berendezések elhelyezéséről és típusáról annak érdekében, hogy a bírók, ügyészek és a bíróságok hivatali személyzete könnyebben hozzájusson azokhoz az információkhoz, amelyek a határon átnyúló ügyekben a videokonferencia útján történő meghallgatása megvalósításához szükségesek. Ha szeretne részletesebben tájékozódni valamelyik tagállamról, válassza ki a kívánt ország zászlaját. A minisztériumokban vagy a börtönökben elhelyezett berendezéseket nem tüntették fel.

Utolsó frissítés: 06/10/2020

A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.