Echipamente în țările UE

Bulgaria

Conținut furnizat de
Bulgaria

Utilizarea videoconferințelor va contribui la modernizarea sistemului judiciar din Bulgaria și la îmbunătățirea accesului la justiție, aducând totodată Bulgaria mai aproape de bunele practici utilizate în alte state membre ale Uniunii Europene.

Sistemele de videoconferință instituite de Ministerul Justiției sunt amplasate în 26 de săli din 20 de instanțe și 6 închisori din Bulgaria. Sălile de videoconferință au fost dotate în cadrul proiectului „Crearea de facilități pentru videoconferințe și utilizarea acestora în etapele premergătoare și pe parcursul proceselor, inclusiv în cadrul cooperării judiciare transfrontaliere”, finanțat prin programul operațional privind buna guvernanță prin intermediul Fondului social european.

O prezentare generală a facilităților de videoconferință ale instanțelor bulgare și datele de contact relevante este disponibilă aici  PDF (449 Kb) en.

Ultima actualizare: 15/01/2024

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.