Echipamente în țările UE

Estonia

Conținut furnizat de
Estonia

Documentul anexat oferă informații detaliate cu privire la instanțele care dispun de echipamente și la tipul de echipamente pe care le dețin.

Cu toate acestea, Ministerul Justiției este responsabil de organizarea cooperării judiciare internaționale. Instanțele nu trebuie contactate direct cu privire la aceste aspecte. Toate comisiile rogatorii pentru audierea părților prin videoconferință trebuie trimise la următoarea adresă:

Justiitsministeerium
Rahvusvahelise justiitskoostöö talitus
Suur-Ameerika 1, 10122 Tallinn
E-mail: central.authority@just.ee

Echipamente de videoconferință  PDF (39 Kb) en

Ultima actualizare: 24/04/2023

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.