Echipamente în țările UE

Din ce în ce mai mult, instanțele statelor membre sunt dotate cu echipamente pentru videoconferințe fie în sălile de ședință, fie în încăperile specifice pentru audierea martorilor sau a experților.

Pentru a permite judecătorilor, procurorilor și grefierilor să găsească mai ușor informațiile practice necesare realizării unei audieri prin videoconferință în cazul unei proceduri transfrontaliere, ministerele de justiție ale statelor membre au furnizat informații cu privire la localizarea și tipul de echipamente pentru videoconferințe disponibile în instanțe. Pentru informații detaliate de la nivel național, selectați drapelul țării care vă interesează. Nu sunt menționate echipamentele instalate în ministere sau închisori.

Ultima actualizare: 06/10/2020

Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.