Medierea

Cehia

Conținut furnizat de
Cehia

GĂSIREA INSTANŢELOR/AUTORITĂȚILOR COMPETENTE

Instrumentul de căutare de mai jos vă va ajuta să identificați instanțele/autoritățile competente pentru un anumit instrument juridic european. Rețineți că deși am făcut eforturi pentru a stabili exactitatea rezultatelor, este posibil ca anumite cazuri excepționale privind determinarea competenței să nu fie acoperite.

Cehia

Mediere


*mențiuni obligatorii

Articolul 10 - informații referitoare la instanțele sau autoritățile competente

În Republica Cehă, autoritățile competente să primească cereri în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) și (2) din directivă sunt:

- instanțele districtuale (okresní soudy) în cazurile în care, în conformitate cu dreptul procedural național, aceste instanțe ar avea competență ratione materiae;

- instanțele regionale (krajské soudy) în cazurile în care, în conformitate cu dreptul procedural național, aceste instanțe ar avea competență ratione materiae;

- notarii.

Ultima actualizare: 11/12/2023

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.