NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini polonă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
  Swipe to change

  Obţinerea de probe

  Polonia

  Conținut furnizat de
  Polonia

  N.B.: Regulamentul (CE) nr. 1206/2001 al Consiliului a fost înlocuit de Regulamentul (UE) 2020/1783 al Parlamentului European și al Consiliului începând cu 1 iulie 2022.

  Notificările efectuate în temeiul noului regulament pot fi consultate aici!


  Articolul 2 – Instanţe solicitate

  Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a vizualiza toate autoritățile competente care au legătură cu acest articol.
  Lista autorităților competente

  Articolul 3 – Organismul central

  Organismul central prevăzut la articolul 3 este: Ministerul Justiției (Ministerstwo Sprawiedliwości), Departmentul pentru cooperare internațională și drepturile omului (Departament Współpracy Międzynarodowej i Praw Człowieka)

  Ministerul Justiției (Ministerstwo Sprawiedliwości)
  Departmentul pentru cooperare internațională și drepturile omului (Departament Współpracy Międzynarodowej i Praw Człowieka)
  Al. Ujazdowskie 11
  00-950 Warszawa
  Tel./Fax: +48 22 23-90-870 +48 22 628 09 49
  E-mail: dwmpc@ms.gov.pl

  Limbi: polonă, engleză, germană și franceză.

  Articolul 5 – Limbile acceptate pentru completarea formularelor

  În temeiul articolului 5, limba acceptată pentru formularea cererilor este polona.

  Articolul 6 – Mijloacele acceptate pentru transmiterea cererilor și a altor comunicări

  Documentele pot fi trimise numai prin poștă.

  Articolul 17 – Organismul central sau autoritatea competentă (autoritățile competente) în materie de decizii privind îndeplinirea directă a unui act de cercetare

  Ministerul Justiției (Ministerstwo Sprawiedliwości)

  Departmentul pentru cooperare internațională și drepturile omului (Departament Współpracy Międzynarodowej i Praw Człowieka)

  Al. Ujazdowskie 11

  00-950 Warszawa

  Tel./Fax: +48 22 23-90-870 +48 22 628 09 49

  Articolul 21 – Acordurile sau aranjamentele la care statele membre sunt părți și care îndeplinesc condițiile prevăzute la articolul 21 alineatul (2)

  Nu este cazul.

  Ultima actualizare: 21/12/2023

  Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.