A hálózatról

Svédország
Tartalomszolgáltató:
European Judicial Network
Európai Igazságügyi Hálózat (polgári és kereskedelmi ügyek)

Svédország egy az Igazságügyi Minisztérium eljárásjogért és bírósági ügyekért felelős osztályán dolgozó személyt nevezett ki a polgári és kereskedelmi ügyekben illetékes Európai Igazságügyi Hálózat kapcsolattartójaként, és egy az Igazságügyi Minisztérium büntetőpolitikai osztályán dolgozó személyt az e-igazságügyi portál kapcsolattartójaként.

A Hálózat svéd tagjai a bíróságok igazgatásáért felelős svéd szerv, a svéd ügyvédi kamara, a svéd végrehajtói hivatal, a svéd társadalombiztosítási hivatal, a családjogi és szülői támogatási hivatal és a bűncselekmények áldozatainak kárpótlásáért és támogatásáért felelős svéd hivatal, valamint két központi hatóság (az Igazságügyi Minisztérium büntetőügyekért és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős osztálya és a Külügyminisztérium konzuli ügyekért és polgári jogért felelős osztálya).

Utolsó frissítés: 12/12/2017

Ennek a lapnak a különböző nyelvi változatait az Európai Igazságügyi Hálózat tagállami kapcsolattartói tartják fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Sem az Európai Igazságügyi Hálózat, sem a Bizottság nem vállal semmilyen felelősséget, illetve kötelezettséget az e dokumentumban közzétett vagy hivatkozott információk és adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.