A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

Ciprus

Tartalomszolgáltató:
Ciprus

ILLETÉKES BÍRÓSÁGOK/HATÓSÁGOK KERESÉSE

A lenti keresőeszköz segít megtalálni Önnek az(oka)t a bíróságo(ka)t/szerv(ek)et, amely(ek) illetékes(ek) az adott európai uniós jogi eszköz vonatkozásában. Figyelem: noha mindent megtettünk azért, hogy a rendszerben indított keresések a lehető legpontosabb találatokat eredményezzék, kivételes esetekben előfordulhat, hogy az illetékesség helytelen megállapítása miatt a keresés eredménye nem teljes.

Ciprus

A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése


*kötelező választás

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Görög és angol.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

A kártérítés kérelmezéséhez szükséges formanyomtatványok és tájékoztatás görög és angol nyelven a Társadalombiztosítási Hatóság irodáiban vagy honlapján elérhető: http://www.mlsi.gov.cy/sid.

Ön a kérelmet személyesen vagy postai úton juttathatja el a következő címre: Társadalombiztosítási Hatóság (Ypiresíes Koinonikón Asfalíseon) Leoforos Lordou Vyronos 7, 1465 Nicosia, Ciprus.

Utolsó frissítés: 16/04/2024

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.