A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

Finnország

Tartalomszolgáltató:
Finnország

ILLETÉKES BÍRÓSÁGOK/HATÓSÁGOK KERESÉSE

A lenti keresőeszköz segít megtalálni Önnek az(oka)t a bíróságo(ka)t/szerv(ek)et, amely(ek) illetékes(ek) az adott európai uniós jogi eszköz vonatkozásában. Figyelem: noha mindent megtettünk azért, hogy a rendszerben indított keresések a lehető legpontosabb találatokat eredményezzék, kivételes esetekben előfordulhat, hogy az illetékesség helytelen megállapítása miatt a keresés eredménye nem teljes.

Finnország

A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése


*kötelező választás

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Finn, svéd és angol nyelven.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

Igénylőlap:

Igénylőlap (finn nyelven) PDF (315 Kb) fi

Igénylőlap (svéd nyelven) PDF (377 Kb) fi

Igénylőlap (angol nyelven) PDF (299 Kb) fi

A dosszié és az igénylőlap összeállítása és benyújtása:

Kérelmét benyújthatja elektronikusan a biztonságos üzenetküldő szolgáltatás használatával:https://turvaviesti.valtiokonttori.fi/ vagy postai úton: Valtiokonttori, PL 550, 00054 Valtiokonttori

Kártérítési igényét benyújthatja online ügyfélszolgálatunkon keresztül is. E célra a Suomi.fi webes szolgáltatást használjuk, amely a közigazgatási szervek közös azonosítási szolgáltatása. Az azonosításhoz használhatja a finn banki BIC-kódját, a mobiltelefonos azonosítást vagy személyi okmányát.

https://asiointipalvelu.valtiokonttori.fi/etusivu/.

Utolsó frissítés: 21/02/2024

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.