A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

Németország

Tartalomszolgáltató:
Németország

ILLETÉKES BÍRÓSÁGOK/HATÓSÁGOK KERESÉSE

A lenti keresőeszköz segít megtalálni Önnek az(oka)t a bíróságo(ka)t/szerv(ek)et, amely(ek) illetékes(ek) az adott európai uniós jogi eszköz vonatkozásában. Figyelem: noha mindent megtettünk azért, hogy a rendszerben indított keresések a lehető legpontosabb találatokat eredményezzék, kivételes esetekben előfordulhat, hogy az illetékesség helytelen megállapítása miatt a keresés eredménye nem teljes.

Németország

A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése


*kötelező választás

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

A kártérítési igényt és bármilyen alátámasztó okiratot az EU bármely hivatalos nyelvén meg lehet küldeni. A hatóságok az információcserét (7–10. cikk) is az EU bármely hivatalos nyelvén folytathatják.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

A bűncselekmény áldozatai kártérítési formanyomtatványa PDF (387 Kb) de

A bűncselekmény áldozatainak kártérítési formanyomtatványával kapcsolatos tájékoztató PDF (137 Kb) de

Utolsó frissítés: 22/06/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.