A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

Görögország

Tartalomszolgáltató:
Görögország

ILLETÉKES BÍRÓSÁGOK KERESÉSE

A lenti keresőeszköz segít megtalálni Önnek az(oka)t a bíróságo(ka)t/szerv(ek)et, amely(ek) illetékes(ek) az adott európai uniós jogi eszköz vonatkozásában. Figyelem: noha mindent megtettünk azért, hogy a rendszerben indított keresések a lehető legpontosabb találatokat eredményezzék, kivételes esetekben előfordulhat, hogy az illetékesség helytelen megállapítása miatt a keresés eredménye nem teljes.

Görögország

A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése


*kötelező választás

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

A kérelem benyújtására és az információk cseréjére, részletek és alátámasztó dokumentumok benyújtására szolgáló hivatalos nyelv a görög.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

Az áldozatok számára biztosítható kártérítést kérelmező formanyomtatvány az Igazságügyi, Átláthatósági és Emberi Jogi Minisztérium honlapján érhető el.

http://www.ministryofjustice.gr/site/LinkClick.aspx?fileticket=rytwEr1HmLM%3d&tabid=151

Utolsó frissítés: 23/11/2020

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.