A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

Írország

Tartalomszolgáltató:
Írország

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Angol és ír

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata angol nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható: francia.

E link http://www.justice.ie/en/JELR/Pages/WP15000110 az Igazságszolgáltatási és Esélyegyenlőségi Főosztályhoz vezet, amelynek hatáskörébe tartozik a bűncselekményekkel okozott sérülések kártérítési rendszere.

A kérelmező formanyomtatványok a halálos és nem halálos kimenetelű sérülések vonatkozásában egyaránt az oldal alján található linken keresztül érhetők el.

Utolsó frissítés: 08/06/2022

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.