A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

Svédország

Tartalomszolgáltató:
Svédország

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Svéd vagy angol.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

Svéd nyelvű formanyomtatványok:

Ansökan om brottsskadeersättning [bűncselekménnyel okozott károk megtérítése iránti kérelem] (a svéd Mobile BankID általi azonosítást igényel)

Ansökan om brottsskadeersättning för personskada och kränkning [bűncselekménnyel okozott, személyi sérülésekkel és a személyi sérthetetlenségben elszenvedett károk megtérítése iránti kérelem] (pdf)

Ansökan om brottsskadeersättning till ett barn som har bevittnat brott (brottsoffermyndigheten.se) [bűncselekménnyel okozott károk megtérítése iránti kérelem olyan gyermek részére, aki bűncselekmény tanúja volt], (a bűncselekmények áldozatainak svéd hatósága (brottsoffermyndigheten.se), pdf)

Ansökan om brottsskadeersättning för sak- eller ren förmögenhetsskada [bűncselekménnyel okozott anyagi vagy tisztán pénzügyi károk megtérítése iránti kérelem], (pdf)

Angol nyelvű formanyomtatványok:

Bűncselekménnyel okozott, személyi sérülésekkel és a személyi sérthetetlenségben elszenvedett károk megtérítése iránti kérelem (pdf)

Utolsó frissítés: 22/02/2022

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.