A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése

Svédország

Tartalomszolgáltató:
Svédország

ILLETÉKES BÍRÓSÁGOK KERESÉSE

A lenti keresőeszköz segít megtalálni Önnek az(oka)t a bíróságo(ka)t/szerv(ek)et, amely(ek) illetékes(ek) az adott európai uniós jogi eszköz vonatkozásában. Figyelem: noha mindent megtettünk azért, hogy a rendszerben indított keresések a lehető legpontosabb találatokat eredményezzék, kivételes esetekben előfordulhat, hogy az illetékesség helytelen megállapítása miatt a keresés eredménye nem teljes.

Svédország

A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése


*kötelező választás

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Svéd vagy angol.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata svéd nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható.

Svéd nyelvű formanyomtatványok:

Ansökan om brottsskadeersättning („bűncselekménnyel okozott károk megtérítése iránti kérelem”; a svéd Mobile BankID általi azonosítást igényel)

Ansökan om brottsskadeersättning för personskada och kränkning („bűncselekménnyel okozott személyi sérülésekkel és a személyi sérthetetlenségben elszenvedett károk megtérítése iránti kérelem”, pdf)

Ansökan om brottsskadeersättning för barn som bevittnat brott som varit ägnat att skada barnets trygghet och tillit i förhållande till en närstående person („a gyermek közeli hozzátartozóba vetett bizalmának sértésére alkalmas bűncselekményt tanúként átélő gyermek számára a bűncselekménnyel okozott károk megtérítése iránti kérelem”, pdf)

Ansökan om brottsskadeersättning för sak- eller ren förmögenhetsskada („bűncselekménnyel okozott anyagi vagy tisztán pénzügyi károk megtérítése iránti kérelem”, pdf)

Angol nyelvű formanyomtatványok:

Bűncselekménnyel okozott személyi sérülésekkel és a személyi sérthetetlenségben elszenvedett károk megtérítése iránti kérelem (pdf)

Utolsó frissítés: 25/10/2021

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.