Schadeloosstelling van slachtoffers van misdrijven

Cyprus

Inhoud aangereikt door
Cyprus

BEVOEGDE GERECHTEN/AUTORITEITEN ZOEKEN

Met onderstaande zoekfunctie kunt u rechtbanken/autoriteiten vinden die voor een bepaald Europees rechtsinstrument bevoegd zijn. Hoewel we er alles aan hebben gedaan om de resultaten betrouwbaar te maken, kunnen we onvolkomenheden niet uitsluiten.

Cyprus

Schadevergoeding voor slachtoffers van misdrijven


*verplichte invoer

Talen voor het verzenden van de aanvragen

Grieks en Engels.

Aanvraagformulieren voor schadeloosstelling

De aanvraagformulieren en de informatie over de schadeloosstelling zijn in het Grieks en het Engels verkrijgbaar bij de diensten van het departement Sociale verzekering of op de website van dit departement: http://www.mlsi.gov.cy/sid.

U kunt uw aanvraagformulier persoonlijk afgeven of per post versturen naar het volgende adres: Departement Sociale verzekering (Ypiresíes Koinonikón Asfalíseon), Leoforos Lordou Vyronos 7, 1465 Nicosia, Cyprus.

Laatste update: 16/04/2024

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.