Schadeloosstelling van slachtoffers van misdrijven

Finland

Inhoud aangereikt door
Finland

BEVOEGDE GERECHTEN/AUTORITEITEN ZOEKEN

Met onderstaande zoekfunctie kunt u rechtbanken/autoriteiten vinden die voor een bepaald Europees rechtsinstrument bevoegd zijn. Hoewel we er alles aan hebben gedaan om de resultaten betrouwbaar te maken, kunnen we onvolkomenheden niet uitsluiten.

Finland

Schadevergoeding voor slachtoffers van misdrijven


*verplichte invoer

Talen voor het verzenden van de aanvragen

Fins, Zweeds en Engels.

Aanvraagformulieren voor schadeloosstelling

Verzoekformulier:

verzoekformulier (in het Fins) PDF (315 Kb) fi

verzoekformulier (in het Zweeds) PDF (377 Kb) fi

verzoekformulier (in het Engels) PDF (299 Kb) fi

Samenstellen en indienen van het dossier en het verzoekformulier

U kunt uw verzoek elektronisch indienen via de beveiligde berichtendienst https://turvaviesti.valtiokonttori.fi/ of per post op het volgende adres: Valtiokonttori, PL 550, 00054 Valtiokonttori

U kunt ook een vergoeding aanvragen via onze online-klantenservice. Wij gebruiken de webservice Suomi.fi, een gemeenschappelijke identificatiedienst voor overheidsdiensten. U kunt uw Finse bankcodes, mobiel certificaat of mobiele certificaatkaart gebruiken voor identificatie.

https://asiointipalvelu.valtiokonttori.fi/etusivu/.

Laatste update: 17/02/2023

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.