Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Grieks) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.
  Swipe to change

  Schadeloosstelling van slachtoffers van misdrijven

  Griekenland

  Inhoud aangereikt door
  Griekenland

  BEVOEGDE GERECHTEN/AUTORITEITEN ZOEKEN

  Met onderstaande zoekfunctie kunt u rechtbanken/autoriteiten vinden die voor een bepaald Europees rechtsinstrument bevoegd zijn. Hoewel we er alles aan hebben gedaan om de resultaten betrouwbaar te maken, kunnen we onvolkomenheden niet uitsluiten.

  Griekenland

  Schadevergoeding voor slachtoffers van misdrijven


  *verplichte invoer

  Talen voor het verzenden van de aanvragen

  De officiële taal voor de indiening van de aanvraag en de uitwisseling van informatie, gegevens en bewijsstukken is het Grieks.

  Aanvraagformulieren voor schadeloosstelling

  Het aanvraagformulier voor schadeloosstelling van slachtoffers is te vinden op de website van het ministerie van Justitie, Transparantie en Mensenrechten, via de volgende link:

  http://www.ministryofjustice.gr/site/LinkClick.aspx?fileticket=rytwEr1HmLM%3d&tabid=151

  Laatste update: 04/08/2022

  De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.