Schadeloosstelling van slachtoffers van misdrijven

Ierland

Inhoud aangereikt door
Ierland

BEVOEGDE GERECHTEN ZOEKEN

Met onderstaande zoekfunctie kunt u rechtbanken/autoriteiten vinden die voor een bepaald Europees rechtsinstrument bevoegd zijn. Hoewel we er alles aan hebben gedaan om de resultaten betrouwbaar te maken, kunnen we onvolkomenheden niet uitsluiten.

Ierland

Schadevergoeding voor slachtoffers van misdrijven


*verplichte invoer

Talen voor het verzenden van de aanvragen

Engels en Iers.

Aanvraagformulieren voor schadeloosstelling

Via de link http://www.justice.ie/en/JELR/Pages/WP15000110 komt u op de pagina van de website van het ministerie van Justitie en Gelijkheid, die informatie bevat over de Criminal Injuries Compensation Scheme (regeling voor vergoeding van letselschade als gevolg van een misdrijf).

Aanvraagformulieren betreffende dodelijke en niet-dodelijke letsels kunt u vinden via een link onderaan de pagina.

Laatste update: 08/12/2020

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.