Despăgubirea victimelor infracţionalităţii

Cipru

Conținut furnizat de
Cipru

Limbi de transmitere a cererilor

greacă și engleză

Formulare de cerere pentru despăgubiri

La birourile serviciului de securitate socială sau pe site-ul web al serviciului de securitate socială se găsesc informații privind despăgubirile care pot fi obținute și formularele de cerere - în limba greacă și engleză: http://www.mlsi.gov.cy/sid.

Puteți depune cererea personal sau o puteți trimite prin poștă, la următoarea adresă: Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Serviciul de securitate socială) Lord Byron 7, 1465 Nicosia, Cipru.

Ultima actualizare: 23/01/2023

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.