Despăgubirea victimelor infracţionalităţii

Cehia

Conținut furnizat de
Cehia

GĂSIREA INSTANŢELOR/AUTORITĂȚILOR COMPETENTE

Instrumentul de căutare de mai jos vă va ajuta să identificați instanțele/autoritățile competente pentru un anumit instrument juridic european. Rețineți că deși am făcut eforturi pentru a stabili exactitatea rezultatelor, este posibil ca anumite cazuri excepționale privind determinarea competenței să nu fie acoperite.

Cehia

Despăgubirea victimelor infracționalității


*mențiuni obligatorii

Limbi de transmitere a cererilor

Cererile trebuie depuse în limba cehă.

Formulare de cerere pentru despăgubiri

Cererile pot fi depuse utilizând formularul disponibil pe site-ul web al Ministerului Justiției din Cehia. Cu toate acestea, utilizarea formularului nu este obligatorie, iar procedura de solicitare poate fi inițiată pe baza oricărei cereri care solicită în mod clar acordarea de asistență financiară unei victime a unei infracțiuni.

Ultima actualizare: 11/12/2023

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.