Despăgubirea victimelor infracţionalităţii

Republica Cehă

Conținut furnizat de
Republica Cehă

GĂSIREA INSTANŢELOR COMPETENTE

Instrumentul de căutare de mai jos vă va ajuta să identificați instanțele/autoritățile competente pentru un anumit instrument juridic european. Rețineți că deși am făcut eforturi pentru a stabili exactitatea rezultatelor, este posibil ca anumite cazuri excepționale privind determinarea competenței să nu fie acoperite.

Republica Cehă

Despăgubirea victimelor infracționalității


*mențiuni obligatorii

Limbi de transmitere a cererilor

Cererile trebuie depuse în limba cehă.

Formulare de cerere pentru despăgubiri

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini cehă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi.

Cererile pot fi depuse utilizând formularul disponibil pe site-ul Ministerului Justiției din Republica Cehă. Cu toate acestea, utilizarea formularului nu este obligatorie, iar procedura de depunere a cererii poate fi inițiată pe baza oricărui document prin care persoana în cauză urmărește în mod clar obținerea de asistență financiară în calitate de victimă a unei infracțiuni.

Ultima actualizare: 10/05/2021

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.