Despăgubirea victimelor infracţionalităţii

Finlanda

Conținut furnizat de
Finlanda

Limbi de transmitere a cererilor

Finlandeză, suedeză și engleză.

Formulare de cerere pentru despăgubiri

Formular de cerere:

Formular de cerere în finlandeză PDF (315 Kb) fi

Formular de cerere în suedeză PDF (377 Kb) fi

Formular de cerere în engleză PDF (299 Kb) fi

Întocmirea și depunerea dosarului și a formularului de cerere:

Puteți depune cererea electronic prin intermediul serviciului securizat de transfer de mesaje https://turvaviesti.valtiokonttori.fi/ sau prin poștă la adresa: Valtiokonttori, PL 550, 00054 Valtiokonttori

De asemenea, puteți solicita o despăgubire prin intermediul serviciului nostru online de relații cu clienții. Utilizăm Suomi.fi, serviciul comun de identificare al autorităților publice. În scopul identificării, puteți utiliza coduri bancare finlandeze, un certificat mobil sau un atestat.

https://asiointipalvelu.valtiokonttori.fi/etusivu/.

Ultima actualizare: 21/02/2024

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.