Despăgubirea victimelor infracţionalităţii

Irlanda

Conținut furnizat de
Irlanda

Limbi de transmitere a cererilor

engleză și irlandeză

Formulare de cerere pentru despăgubiri

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini engleză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi: franceză.

Linkul http://www.justice.ie/en/JELR/Pages/WP15000110 vă direcționează către pagina dedicată sistemului de despăgubiri pentru prejudiciile produse ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni de pe site-ul web al Ministerul Justiției și Egalității.

Formularele de cerere privind vătămările corporale care au avut sau nu ca rezultat decesul pot fi consultate prin intermediul unui link aflat în partea de jos a paginii menționate anterior.

Ultima actualizare: 08/06/2022

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.