Despăgubirea victimelor infracţionalităţii

Slovenia

Conținut furnizat de
Slovenia

Limbi de transmitere a cererilor

Cererile pentru acordarea de despăgubiri trebuie să fie depuse în limba slovenă.

Formulare de cerere pentru despăgubiri

Cererile pentru acordarea de despăgubiri trebuie să fie depuse pe baza unui formular stabilit, însoțit de o declarație. Formularul este disponibil pe site-ul internet al Ministerului Justiției. Formularele pentru membrii minorităților naționale italiană și maghiară sunt disponibile ca traduceri neoficiale în limbile italiană și maghiară.

http://www.mp.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_kaznovalno_pravo_in_clovekove_pravice/sektor_za_popravo_krivic_in_podporo_zrtvam_kaznivih_dejanj/odskodnine_zrtvam_kaznivih_dejanj/

Formularul este disponibil și în limba engleză (a se vedea mai jos), dar numai în scop informativ; cererea pentru acordarea de despăgubiri trebuie să fie depusă în limba slovenă.

http://www.mp.gov.si/en/areas_of_work/legislation_on_the_justice_system/sektor_za_popravo_krivic_in_podporo_zrtvam_kaznivih_dejanj/crime_victims_compensation_national_cross_boarder_situations/

Ultima actualizare: 28/03/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.