Despăgubirea victimelor infracţionalităţii

Suedia

Conținut furnizat de
Suedia

Limbi de transmitere a cererilor

Suedeză sau engleză.

Formulare de cerere pentru despăgubiri

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini suedeză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi.

Formulare în limba suedeză:

Ansökan om brottsskadeersättning (cerere de despăgubire; este necesară identificarea prin intermediul aplicației mobile suedeze BankID)

Ansökan om brottsskadeersättning för personskada och kränkning (cerere de despăgubire - vătămări și atingere adusă integrității personale; pdf)

Ansökan om brottsskadeersättning för barn som bevittnat brott som varit ägnat att skada barnets trygghet och tillit i förhållande till en närstående person (cerere de despăgubire – minor care a fost martor al unei infracțiuni susceptibile de a dăuna securității și încrederii într-o persoană apropiată; pdf)

Ansökan om brottsskadeersättning för sak- eller ren förmögenhetsskada (cerere de despăgubire – daune materiale sau prejudiciu pur financiar; pdf)

Formular în limba engleză:

Cerere de despăgubiri în materie penală pentru vătămări și atingere adusă integrității personale (cerere de despăgubire - vătămări și atingere adusă integrității personale; pdf)

Ultima actualizare: 25/10/2021

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.