Despăgubirea victimelor infracţionalităţii

Suedia

Conținut furnizat de
Suedia

GĂSIREA INSTANŢELOR/AUTORITĂȚILOR COMPETENTE

Instrumentul de căutare de mai jos vă va ajuta să identificați instanțele/autoritățile competente pentru un anumit instrument juridic european. Rețineți că deși am făcut eforturi pentru a stabili exactitatea rezultatelor, este posibil ca anumite cazuri excepționale privind determinarea competenței să nu fie acoperite.

Suedia

Despăgubirea victimelor infracționalității


*mențiuni obligatorii

Limbi de transmitere a cererilor

Suedeză sau engleză.

Formulare de cerere pentru despăgubiri

Formulare în suedeză:

Cerere de despăgubire - victimă a unei infracțiuni (este necesară identificarea prin intermediul aplicației mobile suedeze Mobilt BankID)

Cerere de despăgubire - vătămări și atingere adusă integrității personale (pdf)

Cerere de despăgubire – minor care a fost martor al unor infracțiuni (brottsoffermyndigheten.se) (pdf)

Cerere de despăgubire - daune materiale sau prejudiciu pur patrimonial (pdf)

Formular în engleză:

Application for criminal injuries compensation for personal injury and violation of personal integrity (cerere de despăgubire - vătămări și atingere adusă integrității personale) (pdf)

Ultima actualizare: 30/05/2024

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.