Ha a kárigényemet ebből az országból egy másik EU-országba kell küldeni

Hollandia

Tartalomszolgáltató:
Hollandia

Melyik hatóság fog számomra segítséget nyújtani a kártérítési igényem másik uniós tagállamba történő megküldésében?

Violent Offences Compensation Fund (Schadefonds Geweldsmisdrijven) (Az erőszakos bűncselekmények kompenzálására szolgáló kártérítési alap)

Cím:
Kneuterdijk 1
2514 EM Hága

Telefon: 070-4142000
E-mail: info@schadefonds.nl

Postacím:
Postbus 71
2501 CB The Hague, Hollandia

Milyen szerepe van a segítséget nyújtó hatóságnak?

Az erőszakos bűncselekmények kompenzálására szolgáló kártérítési alap kérésre megküldi Önnek a releváns külföldi alaphoz benyújtandó kérelem formanyomtatványát. Miután az alaphoz beérkezett Öntől a kitöltött formanyomtatvány és esetlegesen a szükséges kísérő dokumentumok, ezeket az alap szükség esetén lefordíttatja, majd továbbítja a külföldi alaphoz.

Lefordítja-e ez a hatóság az igazoló dokumentumokat, ha a kérelem külföldre küldéséhez ez szükséges? Ha igen, ki viseli ennek költségeit?

Az alap szükség esetén a saját költségén lefordíttatja a dokumentumokat.

Kapcsolódnak-e adminisztratív vagy egyéb díjak a kérelem külföldre küldéséhez?

Nem.

Utolsó frissítés: 26/10/2023

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.