Dacă cererea mea (din altă țară a UE) urmează să fie soluționată în această țară

Informații cu privire la modul în care o țară din UE evaluează o cerere de despăgubire

Dacă sunteți victima unei infracțiuni în timp ce vă aflați în străinătate (într-o țară din UE în care nu locuiți), puteți depune cererea la autoritatea responsabilă cu asistența din țara în care locuiți. Autoritatea responsabilă cu asistența traduce cererea și o transmite autorității de decizie din țara UE în care a fost comisă infracțiunea. Autoritatea de decizie este responsabilă de evaluarea cererii și de plata despăgubirilor.

Aici puteți găsi informații cu privire la modul în care cererea dumneavoastră va fi evaluată de către autoritatea de decizie din țara din UE în care a fost comisă infracțiunea.

Vă sfătuim să consultați informațiile disponibile privind țara în care a fost comisă infracțiunea.

Vă rugăm să selectați drapelul unei țări pentru a obține informații detaliate pe această temă aplicabile în țara respectivă.

Ultima actualizare: 08/10/2020

Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.