Tämän sivun alkukielistä versiota hollanti on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Virallisten ilmoitusten julkaiseminen

Alankomaat

Sisällön tuottaja:
Alankomaat
Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Millä sivustoilla viralliset ilmoitukset julkaistaan?

Viralliset ilmoitukset julkaistaan osoitteessa officielebekendmakingen.nl. Vanhat ilmoitukset löytyvät täältä.

Minkätyyppisiä ilmoituksia julkaistaan?

Mainituille sivustoille kootaan kaikki Alankomaiden seitsemässä virallisessa lehdessä julkaistut ilmoitukset. Staatsblad-lehdessä julkaistaan uusi ja muutettu lainsäädäntö. Staatscourant-lehdessä julkaistaan säännösten lisäksi ne viranomaisilmoitukset, joiden julkaisemisesta on säädetty laissa. Tractatenblad-lehdessä julkaistaan sellaiset (kansainväliset) sopimukset, joiden osapuoli Alankomaat on. Provinciaal blad -lehdessä julkaistaan läänitason, Gemeenteblad-lehdessä kuntatason ja Waterschapsblad-lehdessä vesikuntatason määräykset ja ilmoitusasiat. Blad gemeenschappelijke regelingen -lehdessä julkaistaan eri hallinnonalojen yhteistyössä laatimat määräykset ja ilmoitusasiat.

Minkä organisaatioiden ilmoituksia julkaistaan?

Kaikkien sellaisten organisaatioiden, joilla on lakisääteinen julkaisuvelvollisuus.

Ovatko viralliset ilmoitukset saatavilla maksutta?

Viralliset ilmoitukset ovat luettavissa maksutta.

Minkätyyppisiä hakuja voi tehdä?

Sivustolla officielebekendmakingen.nl näkyvät kyseisenä päivänä julkaistut ilmoitukset. Hakuja voi tehdä vain yhdestä lehdestä kerrallaan.

Sivustolla zoek.officielebekendmakingen.nl voi tehdä sanahakuja otsikosta tai tekstistä, ja hakukriteeriksi voi valita julkaisupäivämäärän, lehden nimen, julkaisevan organisaation tai aihepiirin (valmiista luettelosta).

Mistä lähtien viralliset ilmoitukset ovat olleet saatavilla sähköisessä muodossa?

Vuodesta 1995.

Voiko hakukriteereitä tallentaa ja voiko niitä vastaavista uusista julkaisuista tilata sähköposti-ilmoituksia?

Kuka tahansa voi tilata maksuttoman ilmoituspalvelun. Tarjolla on kaksi eri palvelua.

  • Peruspalvelussa käyttäjät voivat tallentaa jonkin hakukriteerin. Tällöin he saavat sähköpostitse linkin jokaiseen uuteen asiakirjaan, joka vastaa kyseistä kriteeriä.
  • Peruspalvelun lisäksi on mahdollista tilata kaikki omaa lähiympäristöä koskevat viestit (Berichten over uw buurt). Kyseisen palvelun käyttäjä saa päivittäin sähköpostiviestin, johon on koottu kaikki hänen lähiympäristöään koskevat alue- ja paikallisviranomaisten viestit. Alueen (eigen buurt) rajaamisessa voi käyttää postinumeroa ja etäisyyttä (sadan metrin tarkkuudella).

Ovatko viralliset ilmoitukset saatavilla vapaasti avoimena datana? Jos ovat, mistä avoimen datan rekisteri- ja/tai tekniset tiedot löytyvät?

Viralliset ilmoitukset ovat saatavilla vapaasti avoimena datana SRU-rajapinnan kautta (SRU = Search/Retrieve via URL).

Kyseisen verkkopalvelun käyttöopas (ja osoite) löytyy osoitteesta koopoverheid.nl (vain hollanniksi).

Päivitetty viimeksi: 27/03/2023

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.