Hivatalos közlemények közzététele

Ciprus

Tartalomszolgáltató:
Ciprus

A hivatalos közleményeket mely honlapo(ko)n teszik közzé?

A hivatalos közleményeket közzéteszik nyomtatott formában (joghatással ez a változat bír), valamint az interneten, ahol a http://www.mof.gov.cy/gpo honlapon szabadon hozzáférhetőek.

Milyen típusú közleményeket tesznek közzé?

A következő közleményeket teszik közzé: betöltetlen álláshelyek a közigazgatásban, nyilvános pályázatok, kisajátítások és lefoglalások, kijelölések, előléptetések és a kijelölések megerősítése és visszavonása, nyugdíjba vonulás, tisztségviselők helyetteseinek kijelölése, lemondások, miniszteri kinevezések, halálozási értesítők, a köztársasági elnök érkezése, távozása és helyettesítése, a köztársasági elnök kinevezése, a miniszteri tanács és a parlament határozatai, kormányképviselői és önálló képviselői indítványként benyújtott törvénytervezetek, nemzetközi szerződések, szervezeti ábrák szervezeti egységekről, és jogszabályban, pl. a társasági törvényben előírt közlemények

Mely szervezet(ek)től származó közleményeket tesznek közzé?

  • Az Államtól
  • Félkormányzati szervezetektől
  • Helyi hatóságoktól
  • Magánszemélyektől (ügyvédektől) a társasági törvény rendelkezései alapján

Ingyenes-e a hozzáférés a hivatalos közleményekhez?

Igen.

Milyen típusú keresések végezhetők?

A Ciprusi Kormányzati Közlönyben (Epísimi Efimerída) közzétett összes tartalom kereshető.

Mikor váltak elérhetővé a hivatalos közlemények elektronikus formában?

2004. december 10-től.

Elmenthetők-e a keresések és küldhetők-e értesítések a feltételek teljesülése esetén?

Nem

A hivatalos közlemények szabadon elérhetők-e nyílt hozzáférésű adatként? Amennyiben igen, az adattár és/vagy a technikai információk hol találhatók?

Az Állami Nyomda (Kyvernitikó Typografeío) honlapján a hivatalos közlemények nyílt hozzáférésű adatként szabadon elérhetők: http://www.mof.gov.cy/gpo

Utolsó frissítés: 11/03/2024

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.