Publicarea de anunțuri oficiale

Cipru

Conținut furnizat de
Cipru

Pe ce site (site-uri) sunt publicate anunțurile oficiale?

Acestea sunt publicate pe suport de hârtie – formatul cu efect juridic – și pe internet, putând fi accesate în mod liber la adresa http://www.mof.gov.cy/gpo.

Ce tipuri de anunțuri sunt publicate?

Sunt publicate următoarele anunțuri: posturi vacante în sectorul public, licitații publice, exproprieri și rechiziționări, numiri, promovări, precum și confirmări și revocări ale numirilor, pensionări, supliniri ale titularilor de mandat, demisii, numiri ale miniștrilor, anunțuri de decese, notificări de sosire, plecare și suplinire a Președintelui Republicii, numiri efectuate de Președintele Republicii, decizii ale Consiliului de Miniștri și ale Parlamentului, proiecte de lege și propuneri de lege, acorduri internaționale, organigrame ale departamentelor și anunțurile prevăzute de legislație, de exemplu de Legea privind societățile comerciale

Ce organizație (organizații) publică aceste anunțuri?

  • Statul
  • Organizațiile semiguvernamentale
  • Autoritățile locale
  • Persoanele fizice (avocați), pe baza dispozițiilor din Legea privind societățile comerciale

Accesul la anunțurile oficiale este gratuit?

Da

Ce fel de căutări pot fi efectuate?

Toate conținuturile care sunt publicate în Monitorul Oficial al Ciprului (Epísimi Efimerída)

Începând cu ce dată au fost disponibile în format electronic anunțurile oficiale?

Începând cu 10 decembrie 2004

Dacă sunt îndeplinite criteriile, pot fi salvate căutările și trimise notificările?

Nu

Anunțurile oficiale sunt disponibile gratuit sub formă de date deschise? Dacă da, unde pot fi găsite registrul și/sau informațiile tehnice?

Anunțurile oficiale sunt disponibile gratuit sub formă de date deschise pe site-ul web al Imprimeriei naționale a Ciprului (Kyvernitikó Typografeío): http://www.mof.gov.cy/gpo

Ultima actualizare: 11/03/2024

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.