Publicarea de anunțuri oficiale

Danemarca

Conținut furnizat de
Danemarca

Pe ce site-uri sunt publicate anunțurile oficiale?

Anunțurile oficiale sunt introduse în Statstidende și publicate pe site-ulhttps://statstidende.dk/.

Până la data de 14 octombrie 2005, Statstidende era publicat și pe suport de hârtie.

Ce tipuri de anunțuri sunt publicate?

În Statstidende sunt publicate anunțuri obligatorii specifice cu efect juridic asupra cetățenilor, a întreprinderilor și a autorităților, precum și anumite anunțuri neobligatorii.
Printre altele, sunt publicate anunțuri privind succesiunile (de exemplu, anunțuri pentru creditori), bunurile care fac obiectul unui faliment (de exemplu, pronunțarea falimentului), reorganizări de societăți, cereri de chemare în judecată și citații similare, vânzări prin ordin judecătoresc, precum și alegeri și referendumuri.

Care sunt organizațiile care au publicat inițial aceste anunțuri?

Sunt publicate anunțuri ale instanțelor, ale avocaților, ale instituțiilor publice și ale întreprinderilor private.

Accesul la anunțurile oficiale este gratuit?

Accesul la căutările unice și la cele permanente este gratuit (a se vedea mai jos).

Începând cu ce dată au fost disponibile în format electronic anunțurile oficiale?

Statstidende a fost publicat în format electronic din anul 2000. Începând cu data de 15 octombrie 2005, Statstidende este publicat numai în format electronic.

Dacă sunt îndeplinite criteriile, se pot salva căutările și se pot trimite notificările?

Se pot configura căutări permanente. Acest lucru este gratuit, dar necesită înregistrarea ca utilizator.
Este, de asemenea, utilizatorii se pot abona la ediția zilnică a Statstidende în format pdf. Prin urmare, în zilele în care este publicat Statstidende, abonații primesc un e-mail cu ediția zilnică a Statstidende în format pdf.

Anunțurile oficiale sunt disponibile gratuit sub formă de date deschise? Dacă da, unde se află registrul și/sau informațiile tehnice?

Datele deschise sunt disponibile tuturor printr-o căutare REST pe site-ul https://statstidende.dk. În prezent se lucrează la îmbunătățirea condițiilor tehnice ale Statstidende. În acest sens, se analizează dacă este oportună menținerea acestei opțiuni.

Ultima actualizare: 20/06/2022

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.