Publicarea de anunțuri oficiale

Grecia

Conținut furnizat de
Grecia

Pe ce site (site-uri) sunt publicate anunțurile oficiale?

Imprimeria națională (Ethnikó Typografeío)

„Transparență” (Diávgeia)

Curtea Supremă (Áreios Págos)

Consiliul de Stat (Symvoúlio tis Epikrateías)

Ce tipuri de anunțuri sunt publicate?

Imprimeria națională: Materialele publicate în Monitorul Oficial sunt prevăzute la articolul 7 din Legea nr. 3469/2006, în versiunea în vigoare.

Transparență: Toate legile, decretele prezidențiale și actele care trebuie publicate pe internet sunt prevăzute la articolul 2 din Legea nr. 3861/2010, în versiunea în vigoare.

Áreios Págos: Hotărârile instanțelor civile și penale pronunțate în 2007 sau după această dată pot fi consultate online.

Symvoúlio tis Epikrateías: Hotărârile instanțelor administrative pot fi consultate online.

Ce organizație (organizații) publică aceste anunțuri?

Imprimeria națională: Anunțurile (publicate în Monitorul Oficial) sunt publicate de organismul în cauză, la cererea unui organism public sau a unui organism din sectorul public în general.

Transparență: Anunțurile menționate la articolul 2 din Legea nr. 3861/2010 sunt publicate fără întârziere pe internet de către organismul care face anunțul.

Áreios Págos: Anunțurile sunt publicate de organismul vizat.

Symvoúlio tis Epikrateías: Anunțurile sunt publicate de organismul vizat.

Accesul la anunțurile oficiale este gratuit?

DA

Ce fel de căutări pot fi efectuate?

Căutări de termeni, cuvinte sau sintagme-cheie, numere de înregistrare, numerele hotărârilor, numerele publicațiilor, teme, categorii, tipuri, organisme, date.

Începând cu ce dată au fost disponibile în format electronic anunțurile oficiale?

Imprimeria națională: 1997

Diávgeia: 2010

Áreios Págos: 2007

Symvoúlio tis Epikrateías: 2016

Dacă sunt îndeplinite criteriile, pot fi salvate căutările și trimise notificările?

Nu

Anunțurile oficiale sunt disponibile gratuit sub formă de date deschise? Dacă da, unde pot fi găsite registrul și/sau informațiile tehnice?

Da.
Fiecare organism este responsabil de funcționarea și conținutul bazei de date a anunțurilor oficiale pe care o gestionează. Astfel, registrul și/sau informațiile tehnice sunt păstrate de către organismele relevante în bazele lor interne de date.

Ultima actualizare: 12/03/2024

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.