Mediator

Niederlande

Denne side giver nyttige oplysninger til at finde en mægler i Nederlandene.

Inhalt bereitgestellt von
Niederlande

Hvordan kan man finde en mægler i Nederlandene?

I Nederlandene findes der flere registre for mæglere (private registre). Der findes ingen lovbestemmelser om kvalitetssikring. Et vigtigt register er Mediatorfederatie Nederland (MfN). Et andet register er det internationale register.

Forbundet leverer også uafhængig information og kvalitetssikring inden for mægling og mæglere på nationalt plan. MFN registrerede mæglere er uddannet og kvalificeret til at fungere som mæglere i henhold til MfN-mæglingsforordningen. De har forpligtet sig til MfN-systemet for kvalitetssikring. Instituttet for kvalitetsmæglere behandler klager over mæglere i MfN.

Retshjælpsrådet har oprettet et særligt register for mediatorer, der har tilladelse til at behandle sager, hvortil der er ydet støtte.

Er der gratis adgang til registret over mæglere?

Ja, adgangen er gratis.

Hvordan kan man søge en mægler i Nederlandene?

Der kan søges i registrene ved hjælp af forskellige søgekriterier. For eksempel kan du søge efter en mægler med særlig ekspertise inden for et givet aktivitetsområde eller en mægler, der arbejder i en given region.

Links

Den nederlandske mediatorsammenslutning

ADR Register

Institut for kvalitetsmæglere

Registret over retshjælpsrådet

Sidste opdatering: 12/11/2020

Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.