Közvetítő

Niederlande

Ez az oldal hasznos információkkal szolgál a hollandiai közvetítő megtalálásához.

Inhalt bereitgestellt von
Niederlande

Hogyan lehet közvetítőt találni Hollandiában?

Hollandiában számos közvetítői nyilvántartás létezik (magánnyilvántartások). Nincsenek a minőségbiztosításra vonatkozó jogszabályi rendelkezések. Fontos nyilvántartás a Mediatorsfederatie Nederland (MfN) nyilvántartása. Egy másik nyilvántartás az ADR nemzetközi nyilvántartása.

A Szövetség független tájékoztatást és minőségbiztosítást is nyújt a közvetítésről és a közvetítőkről nemzeti szinten. Az MFN-ben nyilvántartott közvetítőket az MfN közvetítésről szóló rendeletének megfelelően kiképezték és alkalmassá tették arra, hogy közvetítőként járjanak el. Elkötelezték magukat az MfN minőségbiztosítási rendszere mellett. A Minőségközvetítők Alapítványa kezeli az MfN mediátoraival kapcsolatos panaszokat.

A költségmentességi tanács külön nyilvántartást vezet a támogatott ügyekkel foglalkozó közvetítőkről.

Ingyenes-e a közvetítők nyilvántartásához való hozzáférés?

Igen, a hozzáférés ingyenes.

Hogyan lehet közvetítőt keresni Hollandiában?

A nyilvántartásokban különböző keresési kritériumok alapján lehet keresni. Kereshet például olyan közvetítőt, aki egy adott tevékenységi területen különleges szakértelemmel rendelkezik, vagy olyan közvetítőt, aki egy adott régióban dolgozik.

Kapcsolódó linkek

Holland Közvetítők Szövetsége

AVR-nyilvántartás

Alapítvány a Minőségközvetítőkért

A Jogi Segítségnyújtási Tanács nyilvántartása

Utolsó frissítés: 12/11/2020

Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.