Informații privind conectarea

Conectare și înregistrare

Procedurile de autentificare și de înregistrare sunt gestionate de EU Login, serviciul Comisiei de identificare a utilizatorilor. Pentru a accesa pagina EU Login, faceți clic pe linkul de mai jos sau pe cel din partea de sus a paginii. Dacă sunteți deja utilizator înregistrat, vă puteți conecta direct. Dacă nu, vă puteți crea imediat un cont de utilizator.

Identificare unică

Utilizatorii care s-au autentificat cu EU Login se pot conecta automat și la o serie de site-uri ale Comisiei Europene, printre care portalul e-justiție - este suficient să introducă o singură dată numele de utilizator și parola EU Login.

Ultima actualizare: 18/12/2017

Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.