Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

A hálózatról - Ciprus

Cipruson a hálózatot nemzeti kapcsolattartó pontok kijelölésével hozták létre. Jelenleg hat (6) nemzeti kapcsolattartó pont működik: egy bíró, a Ciprusi Köztársaság Jogi Irodájának két ügyvédje, az Igazságügyi és Közrendészeti Minisztérium két tisztviselője (egy jogi és egy közigazgatási tisztviselő), valamint a Ciprusi Ügyvédi Kamara egy tagja.

Az Igazságügyi és Közrendészeti Minisztérium nemzeti kapcsolattartó pontjai látják el a hat nemzeti kapcsolattartó ponttal kapcsolatos koordinációs feladatokat. A hálózatból érkezett kérdés vagy információ iránti megkeresés, illetve egy másik tagállam nemzeti kapcsolattartó egysége részéről érkezett megkeresés esetén az Igazságügyi és Közrendészeti Minisztérium nemzeti kapcsolattartó egységei gondoskodnak a megkeresés továbbításáról, valamint egyeztetnek a többi nemzeti kapcsolattartó egységgel annak érdekében, hogy eldöntsék, melyik ciprusi hatóságot vagy ügynökséget indokolt kijelölni a megkeresés intézésére vagy a kért információ megküldésére.


Ennek a lapnak a különböző nyelvi változatait az Európai Igazságügyi Hálózat tagállami kapcsolattartói tartják fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Sem az Európai Igazságügyi Hálózat, sem a Bizottság nem vállal semmilyen felelősséget, illetve kötelezettséget az e dokumentumban közzétett vagy hivatkozott információk és adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.
Az egyes tagállamok által gondozott, e honlapon helyet kapott nemzeti tartalmak frissítése jelenleg zajlik, tekintettel az Egyesült Királyság kilépésére az Európai Unióból. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.

Utolsó frissítés: 15/06/2020