Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Polgárok


Az uniós polgárok számára a polgári és kereskedelmi jogi segítséggel kapcsolatos tematikus oldalakhoz és kiadványokhoz való hozzáférés


Hogyan segíti a polgárokat a polgári és EIH (polgári és kereskedelmi ügyek)?

A EIH (polgári és kereskedelmi ügyek) megkönnyíti a nemzeti igazságügyi hatóságok közötti kapcsolattartást, ez pedig segítséget jelent a határokon átnyúló polgári és kereskedelmi ügyekben érintett polgárok számára. A EIH (polgári és kereskedelmi ügyek) az alábbi módokon segíti elő az igazságszolgáltatáshoz való jog hatékony érvényesülését:

  • széleskörű tájékoztatást nyújt a polgárok számára az uniós, nemzeti és nemzetközi polgári és kereskedelmi jog tekintetében a különböző témaköröket lefedő oldalakon, amelyek itt érhetők el.
  • emellett több kiadványt is készített, különösen a polgároknak szóló, konkrét uniós jogi eszközökre vonatkozó iránymutatásokat.

A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.

Utolsó frissítés: 21/11/2019