Zapri

BETA RAZLIČICA PORTALA JE ZDAJ NA VOLJO!

Obiščite BETA različicoevropskega portala ePravosodje in opišite svojo izkušnjo!

 
 

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Državljani


Dostop za državljane EU do tematskih strani in publikacij v zvezi s pomočjo na področju civilnega in gospodarskega prava


Kako lahko EPM (v civilnih in gospodarskih zadevah) pomaga državljanom

EPM (v civilnih in gospodarskih zadevah) olajšuje odnose med nacionalnimi pravosodnimi organi in na ta način pomaga osebam, udeleženim v čezmejnih civilnih in gospodarskih zadevah.

EPM (v civilnih in gospodarskih zadevah) prispeva k izboljšanju učinkovitega dostopa do pravnega varstva na naslednje načine:

  • Državljanom neposredno zagotavlja širok spekter informacij o evropskem, nacionalnem in mednarodnem civilnem in gospodarskem pravu na straneh o posebnih temah, ki so na voljo tukaj.
  • Mreža je pripravila tudi številne publikacije, zlasti vodnike za državljane o posebnih instrumentih prava Unije.

Stran vzdržuje Evropska komisija. Informacije na teh straneh ne izražajo nujno uradnega stališča Evropske komisije. Komisija ne sprejema nobene odgovornosti v zvezi z informacijami in podatki, vsebovanimi ali navedenimi v tem dokumentu. Pravila glede avtorskih pravic spletnih strani EU so navedena v pravnem obvestilu.
Komisija glede na prihajajoči izstop Združenega kraljestva iz Evropske unije posodablja nekatere vsebine na tem spletišču. Če spletna stran vključuje vsebino, ki še ne odraža izstopa Združenega kraljestva, je nenamerna in jo bomo ustrezno odpravili.

Zadnja posodobitev: 21/11/2019