Fechar

A VERSÃO BETA DO PORTAL JÁ ESTÁ DISPONÍVEL

Visite a versão BETA do Portal Europeu de Justiça e conte-nos a sua experiência!

 
 

Percurso de navegação

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Solicitarea de despăgubiri de la autorul infracțiunii - Scoţia

Esta página foi traduzida automaticamente. A qualidade da tradução não pode ser garantida.

Qualidade da tradução: aceitável

Considera que esta tradução foi útil?


Cum pot solicita despăgubiri sau alte modalități de reparare de la autorul infracțiunii în cadrul unui proces (acțiune penală) și cui ar trebui să adresez o cerere în acest sens?

În cazul în care inculpatul vinovată, sau este găsit vinovat, instanța poate dispune ca inculpatul să vă despăgubească.Instanța vă va contacta în cazul în care un ordin de compensare. Dacă nu doriți să vă informeze compensare Crown Office (Oficiul Coroanei) și Procurator Fiscal Service cât mai curând posibil.

În ce moment din cadrul procedurii penale ar trebui să depun cererea?

N/A

Ce pot solicita în cerere și cum o depun (trebuie să indic o sumă totală și/sau să precizez prejudiciile individuale, pierderea de profit și dobânda)?

N/A

Există un formular specific pentru astfel de cereri?

N/A

Ce dovezi sunt necesare pentru a-mi susține cererea de despăgubiri?

N/A

Există taxe judiciare sau alte costuri aferente?

N/A

Pot beneficia de asistență juridică înainte și/sau în timpul procedurilor? Pot beneficia de asistență juridică dacă sunt nu locuiesc în țara în care are loc procedura?

N/A

În ce caz instanța penală mi-ar respinge cererea sau ar refuza să se pronunțe cu privire la cererea mea împotriva inculpatului?

N/A

Pot contesta o astfel de decizie sau există alte modalități de reparare?

N/A

Dacă instanța îmi acordă dreptul la daune-interese, cum pot fi sigur că hotărârea judecătorească este executată de autorul infracțiunii și cum pot beneficia de asistență pentru a asigura acest lucru?

N/A


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 14/09/2018