Zapri

BETA RAZLIČICA PORTALA JE ZDAJ NA VOLJO!

Obiščite BETA različicoevropskega portala ePravosodje in opišite svojo izkušnjo!

 
 

Navigacijska pot

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Odškodnine za žrtve kaznivih dejanj - Ciper


Jeziki prenosa vlog

Obrazci za vloge za odškodnino

Jeziki prenosa vlog

Grščina in angleščina.

Obrazci za vloge za odškodnino

Obrazci za vložitev prošnje za odškodnino in informacije o odškodnini so na voljo v grščini in angleščini na uradih zavoda za socialna zavarovanja ali na njegovem spletišču: http://www.mlsi.gov.cy/sid.

Prošnjo lahko dostavite osebno ali jo pošljete po pošti na naslov: Zavod za socialna zavarovanja (Ypiresíes Koinonikón Asfalíseon) Leoforos Lordou Vyronos 7, 1465 Nikozija, Ciper.


Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.
Zaradi izstopa Združenega kraljestva iz Evropske unije države članice posodabljajo strani z nacionalno vsebino na tem spletišču. Če spletna stran vključuje vsebino, ki še ne odraža izstopa Združenega kraljestva, je nenamerna in jo bomo ustrezno odpravili.

Zadnja posodobitev: 08/09/2020