Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Despăgubirea victimelor infracţionalităţii - Irlanda


GĂSIREA INSTANŢELOR/AUTORITĂȚILOR COMPETENTE

Instrumentul de căutare de mai jos vă va ajuta să identificați instanțele/autoritățile competente pentru un anumit instrument juridic european. Rețineți că deși am făcut eforturi pentru a stabili exactitatea rezultatelor, este posibil ca anumite cazuri excepționale privind determinarea competenței să nu fie acoperite.

Irlanda

Despăgubirea victimelor infracționalității


Limbi de transmitere a cererilor

Formulare de cerere pentru despăgubiri

Limbi de transmitere a cererilor

engleză și irlandeză

Formulare de cerere pentru despăgubiri

Linkul http://www.justice.ie/en/JELR/Pages/WP15000110 vă direcționează către pagina dedicată sistemului de despăgubiri pentru prejudiciile produse ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni de pe site-ul web al Ministerul Justiției și Egalității.

Formularele de cerere privind vătămările corporale care au avut sau nu ca rezultat decesul pot fi consultate prin intermediul unui link aflat în partea de jos a paginii menționate anterior.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 20/03/2019