Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Rikoksen uhreille maksettavat korvaukset - Luxemburg


TOIMIVALTAISTEN TUOMIOISTUINTEN/VIRANOMAISTEN HAKU

Seuraavan hakutoiminnon avulla voi hakea tuomioistuimia/viranomaisia, jotka ovat toimivaltaisia tietyn EU-tason oikeudellisen välineen suhteen. Huom. Vaikka annettujen tietojen täsmällisyys on pyritty varmistamaan kaikin mahdollisin keinoin, saattaa toimivallan määrittelyssä poikkeustapauksissa olla puutteita.

Luxemburg

Korvaukset rikoksen uhreille


Kielet hakemusten toimittamista varten

Korvaushakemuslomakkeet

Kielet hakemusten toimittamista varten

Luxemburg hyväksyy seuraavat kielet 11 artiklan 1 kohdan mukaisesti:

  • luxemburgin kieli
  • ranska tai
  • saksa.

Korvaushakemuslomakkeet

Luxemburgissa korvausten hakijoiden ei tarvitse täyttää erillistä lomaketta.

Hakemus esitetään kirjeellä, jossa hakijan on ilmoitettava tarkasti häneen kohdistuneiden tapahtumien päivämäärä, paikka ja luonne.

Kirjeeseen on liitettävä hakemusta tukevat todisteet (kopiot pöytäkirjasta ja mahdollisista oikeuden päätöksistä, todisteet täydestä työkyvyttömyydestä ja pysyvästä kyvyttömyydestä, todisteet kasvaneista kustannuksista tai tulojen vähentymisestä ja asiakirjat, jotka osoittavat, että uhri ei voi saada todellista ja riittävää korvausta rikoksen tekijältä).


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Päivitetty viimeksi: 24/04/2020