Κλείσιμο

Η ΕΚΔΟΣΗ BETA ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!

Επισκεφθείτε την έκδοση BETA της διαδικτυακής πύλης της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής δικαιοσύνης και πείτε μας τη γνώμη σας!

 
 

Διαδρομή πλοήγησης

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Αποζημίωση των θυμάτων βίας - Σουηδία


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ/ΑΡΧΩΝ

Το παρακάτω εργαλείο αναζήτησης θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα δικαστήρια ή τις αρχές με αρμοδιότητα για συγκεκριμένη ευρωπαϊκή νομική πράξη. Σημείωση: παρότι έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ακρίβεια των αποτελεσμάτων, ενδέχεται, να μην καλύπτονται ορισμένες περιπτώσεις καθορισμού αρμοδιοτήτων.

Σουηδία

Αποζημίωση των θυμάτων εγκληματικών πράξεων


Γλώσσες για τη διαβίβαση των αιτήσεων

Έντυπα υποβολής αιτήσεων για αποζημίωση

Γλώσσες για τη διαβίβαση των αιτήσεων

Σουηδικά ή αγγλικά.

Έντυπα υποβολής αιτήσεων για αποζημίωση

Έντυπα στα σουηδικά:

Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροAnsökan om brottsskadeersättning (αίτηση αποζημίωσης για ζημιές από αξιόποινη πράξη χρειάζεται ταυτοποίηση μέσω του σουηδικού BankID για φορητές συσκευές)

Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροAnsökan om brottsskadeersättning för personskada och kränkning (αίτηση αποζημίωσης για ζημιές από αξιόποινη πράξη για προσωπική βλάβη και παραβίαση της ακεραιότητας του προσώπου, pdf)

Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροAnsökan om brottsskadeersättning för barn som bevittnat brott som varit ägnat att skada barnets trygghet och tillit i förhållande till en närstående person (αίτηση αποζημίωσης για ζημιές από αξιόποινη πράξη για παιδί που έχει γίνει μάρτυρας αξιόποινης πράξης η οποία δύναται να βλάψει την εμπιστοσύνη του παιδιού σε στενό συγγενή, pdf)

Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροAnsökan om brottsskadeersättning för sak- eller ren förmögenhetsskada (αίτηση αποζημίωσης για ζημιές από αξιόποινη πράξη για υλική ή αμιγώς οικονομική ζημία, pdf)

Έντυπο στα αγγλικά:

Ο σύνδεσμος ανοίγει σε νέο παράθυροΑίτηση αποζημίωσης για ζημιές από αξιόποινη πράξη για προσωπική βλάβη και παραβίαση της ακεραιότητας του προσώπου (pdf)


Την έκδοση αυτής της σελίδας στην εθνική γλώσσα διαχειρίζεται το εκάστοτε κράτος μέλος. Οι μεταφράσεις έχουν γίνει από την αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι τυχόν αλλαγές που επιφέρει η αρμόδια εθνική αρχή στο πρωτότυπο ενδέχεται να μην έχουν περιληφθεί ακόμα στις μεταφράσεις. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη όσον αφορά τις πληροφορίες ή τα στοιχεία που περιλαμβάνονται ή για τα οποία γίνεται λόγος στο παρόν έγγραφο. Βλ. την ανακοίνωση νομικού περιεχομένου για τους κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας που ισχύουν στο κράτος μέλος που είναι αρμόδιο για την παρούσα σελίδα.
Τα κράτη μέλη που είναι αρμόδια για τη διαχείριση ιστοσελίδων με εθνικό περιεχόμενο προβαίνουν αυτή τη στιγμή στην επικαιροποίηση μέρους του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου για να το προσαρμόσουν στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν στο περιεχόμενο του ιστοτόπου δεν λαμβάνεται ακόμη υπόψη η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου, πρόκειται για ακούσιο σφάλμα και θα γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις.

Τελευταία επικαιροποίηση: 09/11/2020