Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése - Svédország


ILLETÉKES BÍRÓSÁGOK/HATÓSÁGOK KERESÉSE

A lenti keresőeszköz segít megtalálni Önnek az(oka)t a bíróságo(ka)t/szerv(ek)et, amely(ek) illetékes(ek) az adott európai uniós jogi eszköz vonatkozásában. Figyelem: noha mindent megtettünk azért, hogy a rendszerben indított keresések a lehető legpontosabb találatokat eredményezzék, kivételes esetekben előfordulhat, hogy az illetékesség helytelen megállapítása miatt a keresés eredménye nem teljes.

Svédország

A bűncselekmények áldozatainak kárenyhítése


A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

A kérelmek továbbítása esetében használható nyelvek

Svéd vagy angol.

Formanyomtatványok kárenyhítés iránti kérelemhez

Svéd nyelvű formanyomtatványok:

A link új ablakot nyit megAnsökan om brottsskadeersättning („bűncselekménnyel okozott károk megtérítése iránti kérelem”; a svéd Mobile BankID általi azonosítást igényel)

A link új ablakot nyit megAnsökan om brottsskadeersättning för personskada och kränkning („bűncselekménnyel okozott személyi sérülésekkel és a személyi sérthetetlenségben elszenvedett károk megtérítése iránti kérelem”, pdf)

A link új ablakot nyit megAnsökan om brottsskadeersättning för barn som bevittnat brott som varit ägnat att skada barnets trygghet och tillit i förhållande till en närstående person („a gyermek közeli hozzátartozóba vetett bizalmának sértésére alkalmas bűncselekményt tanúként átélő gyermek számára a bűncselekménnyel okozott károk megtérítése iránti kérelem”, pdf)

A link új ablakot nyit megAnsökan om brottsskadeersättning för sak- eller ren förmögenhetsskada („bűncselekménnyel okozott anyagi vagy tisztán pénzügyi károk megtérítése iránti kérelem”, pdf)

Angol nyelvű formanyomtatványok:

A link új ablakot nyit megBűncselekménnyel okozott személyi sérülésekkel és a személyi sérthetetlenségben elszenvedett károk megtérítése iránti kérelem (pdf)


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 09/11/2020