Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

  • Home
  • ...
  • Schadeloosstelling van slachtoffers van misdrijven

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Schadeloosstelling van slachtoffers van misdrijven - Zweden


BEVOEGDE GERECHTEN/AUTORITEITEN ZOEKEN

Met onderstaande zoekfunctie kunt u rechtbanken/autoriteiten vinden die voor een bepaald Europees rechtsinstrument bevoegd zijn. Hoewel we er alles aan hebben gedaan om de resultaten betrouwbaar te maken, kunnen we onvolkomenheden niet uitsluiten.

Zweden

Schadevergoeding voor slachtoffers van misdrijven


Talen voor het verzenden van de aanvragen

Aanvraagformulieren voor schadeloosstelling

Talen voor het verzenden van de aanvragen

Zweeds of Engels.

Aanvraagformulieren voor schadeloosstelling

Formulieren in het Zweeds:

De link wordt in een nieuw venster geopend.Ansökan om brottsskadeersättning ("aanvraag tot vergoeding van schade als gevolg van misdrijven"; u moet zich identificeren met behulp van de Zweedse Mobile BankID)

De link wordt in een nieuw venster geopend.Ansökan om brottsskadeersättning för personskada och kränkning ("aanvraag tot vergoeding van schade als gevolg van persoonlijk letsel en schending van de persoonlijke integriteit", pdf)

De link wordt in een nieuw venster geopend.Ansökan om brottsskadeersättning för barn som bevittnat brott som varit ägnat att skada barnets trygghet och tillit i förhållande till en närstående person ("aanvraag tot schadeloosstelling voor een kind dat getuige is geweest van een misdrijf dat het vertrouwen van het kind in een naast familielid kan schaden", pdf)

De link wordt in een nieuw venster geopend.Ansökan om brottsskadeersättning för sak- eller ren förmögenhetsskada ("aanvraag tot vergoeding van materiële of zuiver financiële schade", pdf)

Formulieren in het Engels:

De link wordt in een nieuw venster geopend.Application for criminal injuries compensation for personal injury and violation of personal integrity ("aanvraag tot vergoeding van schade als gevolg van persoonlijk letsel en schending van de persoonlijke integriteit") (pdf)


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.

Laatste update: 09/11/2020